HANDELSBETINGELSER

 • Handelsbetingelser

  Ved køb af ydelser hos PositivLivsstil.dk, accepterer du en række regler og betingelser, som vi redegør for herunder. Hvis du skulle finde noget i disse betingelser, som du ikke kan acceptere, skal du forlade sitet ved at lukke din browser.

   

  Du har IKKE mulighed for at fortryde dit køb, fortryder du alligevel og springer fra et forløb er det på egen regning.

  Ved accept af ‘vilkår og betingelser’, accepterer du, at træningsforløb, kostplaner og træningsplaner skræddersyes helt specifikt ud fra dine specielle behov og målsætning, hvorfor udarbejdelsen af disse er omfattet af undtagelsesbestemmelsen i forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, nr. 3.

 • Ophavsret

  Alt materiale fra PositivLivsstil.dk er ophavsrets beskyttet, og må ikke kopieres, sælges, distribueres eller gengives uden skriftlig tilladelse. Det er dog tilladt for private at printe materialet ud til egen ikke-forretningsmæssig brug, såfremt du ikke redigerer i stoffet, ligesom du samtidig skal printe disse brugerbetingelser og vedhæfte dem, så der ikke er tvivl om betingelserne for brug af materialet over for alle, der måtte komme i berøring med det.

 • Personlig træning / Holdtræning og lign.

  Alt træning er på eget ansvar, og eventuelle uheld herunder dækkes af din egen forsikring.

  Aflysning af træning senest 24 timer inden aftalt tid.

  Du køber et træningsforløb på x antal uger med x antal træninger med fast træningstid.

  Ved event. sygdom eller lign. skal timerne passes ind inden det købte forløbet slutter.

 • Alder

  Er du under 18 år gammel, og accepterer du vilkår og betingelserne, opfordrer tjenesteudbyderen dine forældre og værger til at deltage i og rådgive dig om dit brug af online-aktiviteter. PositivLivsstil.dk opfordrer børn til at få deres forældre og/eller en værges tilladelse, før de offentliggør oplysninger til et onlinemedie som PositivLivsstil.dk.

 • Ansvarsfraskrivelse

  Ved køb af produkter fra PositivLivsstil.dk, accepterer du betingelserne i denne ansvarsfraskrivelse. De produkter, der leveres heri er beregnet til raske voksne. Alt træning er på eget ansvar, herunder bla. personlig træning, Bootcamp og lign. Oplysningerne i materialet er kun til orientering og er ikke ment som medicinsk rådgivning. PositivLivsstil.dk påtager sig intet ansvar for oplysningerne heri. Enhver anvendelse af oplysninger i materialet er efter eget valg og eget ansvar, og du giver specifikt afkald på enhver ret til at fremsætte krav mod PositivLivsstil.dk, dets bestyrelsesmedlemmer, direktører, medarbejdere eller repræsentanter, som følge af brugen af disse oplysninger. Alle rettigheder forbeholdes. Gengivelse uden tilladelse er forbudt.

OBS! RESULTATERNE KAN VARIERE

ÅRSAGER TIL AT VÆRE OVERVÆGTIG VARIERER FRA PERSON TIL PERSON.

ENTEN GENETISK ELLER MILJØMÆSSIG, OG DET SKAL BEMÆRKES, AT FØDEVAREINDTAGELSE,
OG MÆNGDEN AF MOTION  VARIERER FRA PERSON TIL PERSON.

 

DET BETYDER AT VÆGTTAB'S RESULTATERNE OGSÅ VARIERE FRA PERSON TIL PERSON.

OG DER ER DERFOR INGEN GARANTI FOR DU OPNÅR DE RESULTATER DU SER PÅ SIDEN

HANDELSBETINGELSER

Hjerte  Copyright PositivLivsstil 2017